Legyél Te is az a csodás és vonzó Nő, aki mindig is lenni akartál!

Megmutatom, hogyan tudod magadból kihozni a legjobb formád. 

Tükröm-tükröm mondd meg nékem...

“Bárcsak lenne időm magamra!” – ismerős kívánság?

Mi, nők a rengeteg szerepünkkel gyakran esünk az idő csapdájába. Biztosan te is érezted már, hogy bár rengeteget dolgozol, ellátod a családod, törődsz a barátaiddal, valahogy önmagadra nem jut soha idő, és folyton csak vágyakozol,hogy ez megváltozzon.

Ha viszont nem tudod megfelelően képviselni az érdekeidet, akkor nemcsak hogy nem jut időd magadra, de magánéleted is bizony összeomolhat: a minőségi idő hiánya a családdal eltávolodást eredményez, kihűlt kapcsolatokat, s a lelki alapon felbukkanó megbetegedéseket aztán ne is említsük.

De ennek nem kell feltétlenül így történnie! Megfelelő fontossági sorrend, önbizalom, és megjelenésed összehangolásával boldogabb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb nő lehetsz és meglátod, az élet meghálálja majd a befektetett munkát.

már egy tanácsadás alkalmával közelebb viszlek önmagadhoz, nőiségedhez

kapsz egy listát

Összeállítok neked egy listát azokról a sminktermékekről, amelyeket jól ki tudsz használni, amik a legjobban állnak színben, bőrtípusodhoz hangolva. Kapsz egy eszközlistát is, hogy profin tudd elkészíteni a sminked. Fontosnak tartom,hogy az egyéniségedhez passzoljon a megjelenésed, ezért sokat fogunk beszélgetni a tanácsadás során, hogy jól érezd magad majd az " új bőrödben."

kétségtelenül királynő leszel

Aki királynőnek érzi magát, azt királynőként is látják, és akként kezelik. Mindenki észre fogja venni a változást, ami belőled indul ki, és áldásként terád száll vissza. Felkészültél az új életed első napjára? Ne feledd, ahogyan te bánsz magaddal, azzal tanítod a többieket hogyan bánjanak veled. Szóval kész vagy befektetni a fejlődésedbe? Akkor hajrá, fogjunk hozzá! Fogom a kezed, és támogatlak!

Feltöltődés - Jó kisugárzás

A befektetés önmagadba, a sminkelés elsajátítása, az önbizalmad erősödése, a megjelenésedben bekövetkező változások olyan élethez vezetnek el téged, amire mindig is vágytál. Mert hidd el , tényleg minden fejben dől el. A Királynőket Királyok választják, a többieknek marad, ami marad. Ehhez azonban előbb neked kell igent mondanod Önmagadra. Választod a változást?

Már az első alkalommal felébresztük az önbizalmad, és kihozzuk belőled a Királynőt

Egyéni tanácsadás | Előzetes időpont egyeztetés alapján | A hét bármely napján

Nemes Zita - A te szépségmentorod

Elnyomott gyerekből kellett nővé váljak. A legnagyobb kihívást nőiségem kibontakoztatásában a szürke kisegér, a megfigyelő, a rejtőzködő szerep  elengedése okozta. Önbizalmam a mínuszból volt muszáj felépíteni.Óriási szerencsém, hogy egy barátnő személyében segítséget kaptam hozzá. Utána kinyílt a világ, s most én segítek más Nőknek azzá válni, akik igazán akarnak lenni.

Manapság vállalkozónőként, szerető társként, kétgyermekes édesanyaként kell boldogulnom az időbeosztásommal, és helytállni nőként, minden helyzetben. Ezt nekem is tanulnom kellett, és ma sem mindig könnyű, de tudom,hogy megéri a befektetett energia.

Hét éve folyamatosan tanulok, elsajátítottam a sminkes szakmát, Theta healing konzulens ,Acces bars kezelő, Asztrozófus vagyok.

Csillapíthatatlan lelkesedéssel tanulom önmagam, a világot és a test-lélek kapcsolatát. A vízióm egy olyan élet, ahol mi nők segítjük egymást a fejlődés útján.

Pontosan hét éve kezdtem el nőkkel foglalkozni, ez idő alatt több száz hölggyel volt lehetőségem együtt dolgozni, és segíteni őket az önmegvalósítás útján.

Izgalmas, hogy a legkülönfélébb élethelyzetekből érkező vendéggel is mindig megtaláljuk a hangot, és a működő megoldásokat.

Büszke vagyok arra, hogy sok vendégem a mai napig visszajelez  élete pozitív változásairól, és megtisztel a bizalmával, hogy beavat a sorsába. Mindig nagy öröm nekem hallani a régi vendégekről, arról nem is beszélve, hogy időről-időre azért sokuk visszajár. 

Igazi nőként ragyoghatsz az életedben!

Lépj szintet a megjelenésedben, Nőiségedben, az Életedben!

Koronaigazító intenzív

Azoknak a Nőknek, akiknek egyszer nem elég a jóból
75.000 Ft Vagy 2x 40.000 Ft
 • 3 alkalmas intenzív, egyéni tanácsadás
 • 3 különböző smink gyakorlati oktatása
 • Eszközlista
 • Kapszula nesszeszer lista
 • Önbizalom tunning
 • Ajándék munkafüzet
 • Ajándék egy alkalmas közös vásárlás ( 30 perc)
Népszerű

Koronaigazító Akut csomag

Egyszeri gyors és hatékony segítség, hogy a nőiséged szárnyalni kezdjen
30.000 Ft Nincs részletfizetés
 • 1 alkalmas egyéni tanácsadás
 • 1 db smink gyakorlati oktatása
 • Eszközlista
 • Kapszula nesszeszer lista
 • Önbizalom tunning

 

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

 1. Válassz csomagot
 2. Töltsd ki az adataidat
 3. Kapni fogsz egy e-mailt a tudnivalókkal, díjbekérővel.
 4. Utald át a díjbekérő összegét.
 5. Amennyiben a részletfizetést választod, a megjegyzés rovatban tudod jelezni.
 6. Megkapod az e- számlát.
 7. Jöhet az időpont egyeztetés.

Garanciák

Pénzvisszafizetési garancia

Ha úgy érzed, hogy nem kaptál tőlem semmilyen hasznos tudást, önbizalom löketet, vagy akár ötletet arra vonatkozóan, hogy hogyan hozd ki magadból a vágyott Nőt, Ha nem érezted jól magad a foglalkozás alatt, vagy úgy érzed semmi újat nem mondtam neked, akkor lehetőségedben áll ott helyben jelezned felém, hogy élni kívánsz a pénzvisszafizetési garanciával. Ez esetben 15 napon belül visszautalom a tanácsadás árát. Látod? Nincs kockázat! Csak nyerhetsz.
( Utólagos reklamációnak azonban nincs helye.)

Hatékonyság garancia

Vállalkozónőként, Kétgyerekes édesanyaként, Boldog párkapcsolatban élve nincs vesztegetni való időm! Ezért a haladás, és hatékony fejlődés híve vagyok. Nem foglak magamhoz kötni, végeláthatatlan alkalmakra, hiszen rengeteg nőnek kell a segítség, nekem pedig behatárolt az időm. Milyen klassz lesz, amikor majd elviszed a jó hírem, mert már egy alkalommal is változást értünk el közösen.