Smink és frizura workshop

Sminkesként négy éve benne vagyok a “szépítészet” világában, és a mai napig gondot okoz számomra a professzionális megjelenéshez olyan fontos részlet, a FRIZURA elkészítése.
Se göndör- se egyenes, vékony szálú hajammal, idő hiányában legtöbbször a végső megoldás a jól bevált copf vagy a vasalás, ami viszont csak egy napig néz ki jól. Ez a dolog eléggé bosszantott, hiszen hiába egy szépen kisminkelt arc, igazából a frizura adja a keretet hozzá, az összhatás ezért csak 50%-os. Így aztán a saját problémám okán keresgélés, végül ebben a sokak számára megoldást hozó formában öltött testet. Remélem ti is örültök neki 🙂

A kiscsoportos workshop ( max. 5 fő) két fő részből tevődik össze, Haj és Smink.

A foglalkozás elején beszélünk kicsit az általánosságokról, melyek a smink és a frizura témát egyaránt érintik, majd ezt követően mindenki személyre szabott tanácsadást kap mindkét ponton.

HAJ: Két elkötelezett fodrászunk, Orsi és Gyöngyi hivatásként állnak a szakmájukhoz és a folyamatos önfejlesztés, tanulás az, ami mindkettőjüknek nagyon fontos. Nekem pedig, hogy jó szakemberekkel dolgozzak együtt, így biztos lehetek benne, hogy az általuk képviselt értékek passzolnak a programjaimhoz. 🙂

Nos, a lányok elsőként megállapítják a résztvevők hajtípusát, illetve átbeszélik, hogy adott arcformához mely fazonok állhatnak a legelőnyösebben. Tanácsot adnak, konkrét termékre lebontva az otthoni hajápoláshoz, ami fél siker a jó minőségű haj, s ez által jó frizura-alap eléréséhez.Ezután nem marad más hátra, mint a gyakorlati rész: hogy megtanítsanak mindenkinek, személyre szabottan, kétféle könnyen és gyorsan, kevés eszközzel elkészíthető, s egyben látványos frizurát. Hogy van ilyen? Hát eddig én sem tudtam…Na ugye hogy jó móka lesz? S ráadásul még feltehetitek az összes hajjal, frizurával kapcsolatos kérdéseteket is!

SMINK: Beszélünk bőrápolásról, anyagismeretről, eszközhasználatról bemelegítésképp, majd mivel a jó smink alapja a bőrtípusunk, arcformánk, szemformánk alapos ismerete, ezért első lépésként ezeket nézzük meg, és beszéljük át közösen a tükör előtt.Ezt követően készítek neked egy színhelyes sminket, ami legjobban hangsúlyozza szépséged, illetve korrigálja az esetleges korrigálni való dolgokat. Menet közben mondom, hogy mikre figyelj, amikor önmagadat sminkeled, és felteheted az összes létező kérdésedet. Az a célom, hogy magabiztos ismeretekkel, elégedetten, jókedvűen távozz.A rajtad használt anyagokat természetesen fotózhatod, ha megtetszenek, hátha később megvásárolnád magadnak.

Ez egy igazi Női énidős program, ami nemcsak feltölt, de olyan ismeretekkel gazdagít, amit azonnal sikerre és önbizalomra válthatsz! Mire vársz? Gyere és merüljünk el együtt a sminkek és fodrászkellékek világában!

Helyszín: OPEN SHOWROOM, 1051 Budapest, Nyáry Pál u 5.
Időtartam: résztvevők számától függően 4-5 óra
Program díja: bevezető áron, 27.000 ft

Az aktuális dátumokról itt tájékozódhatsz, és bejelentkezéshez is ezt a linket használd: